Discretie verzekerd bij dialysevervoer

Santhië Vervoer-DIALYSEVERVOER

Bij ons kan u rekenen op een discrete en persoonlijke aanpak bij het vervoer naar uw dialyse regio Gavere. U beschikt over veel zitruimte in onze jeep Grand Cherokee en door de uitzonderlijk brede opening van de deuren kunnen wij hulp bieden bij het in- en uitstappen. Wij halen u thuis op of in het rusthuis, en brengen u naderhand ook weer terug. U mag uiteraard vergezeld worden door een familielid of een begeleid(st)er. In het geval u alleen bent, kan onze chauffeur u begeleiden tot aan de wachtkamer.

Coördinatie door Mutas

Deze vervoersopdrachten worden gecoördineerd vanuit de organisatie Mutas. De factuur van dit dialysevervoer kunt u aanbieden bij uw mutualiteit voor tussenkomst bij betaling. Wij vragen u daarom wel een klever van uw mutualiteit te overhandigen aan onze chauffeur.

Contact opnemen

Deze prijzen (en info over de terugbetaling) zijn enkel op aanvraag. Voor extra informatie kan u ons steeds contacteren.

Santhië is gespecialiseerd in vervoer op maat van personen, naar luchthavens of voor medische afspraken. Met een aanpak op uw maat.

Back to Top