Onze werkwijze voor discreet vervoer

Santhië Vervoer - WerkwijzeSanthië Vervoer doet meer dan klanten enkel op hun bestemming brengen. We doen ook ons uiterste best om de rit zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dit doen we door de klant centraal te plaatsen. Hoe we dat doen? Door op een persoonlijke manier voor comfortabel vervoer te zorgen.

Persoonlijk contact

Onze firma is gespecialiseerd in discreet vervoer rond Semmerzake met steeds een persoonlijk contact. Zo luisteren we graag naar uw wensen en noden en zoeken we naar de beste oplossing. Voor ons is elke rit verschillend, want geen enkele klant is dezelfde.

Comfortabel vervoer

Onze Jeep Grand Cherokee is voorzien van een uitgebreide uitrusting om uw comfort te garanderen. Zo zijn er ook de nodige voorzieningen om zowel de allerkleinsten als mensen met een hoge leeftijd veilig en aangenaam te vervoeren.

Contact opnemen

Santhië Vervoer uit Semmerzake organiseert discreet vervoer naar de luchthaven en het ziekenhuis, en speciaal dialysevervoer. Hebt u vragen over onze prijzen of manier van werken? Aarzel niet en neem contact op. We zijn werkzaam in regio’s Zingem, Gent-Brugge, Oudenaarde, Ronse en Gavere (uitgezonderd Aalst).