Degelijk personenvervoer op maat? Dan zit u goed in Semmerzake goed bij
Santhië Vervoer

Op zoek naar vervoer naar de luchthaven? Overdag, ’s nachts of in het weekend? Of hebt u een chauffeur nodig voor uw afspraak bij de dokter of ziekenhuisopname? Santhië Vervoer is uw ervaren partner voor personenvervoer uit Semmerzake.

Wat wij voor u kunnen doen

Onze firma is gespecialiseerd in luchthavenvervoer naar verschillende luchthavens,  ziekenvervoer en dialysevervoer. Uiteraard zijn andere bestemmingen ook mogelijk, zoals een dokterspraktijk, een bedrijf of uw eigen huis.

Personenvervoer op maat

Al ons vervoer is steeds aangepast aan uw wensen en behoeften. Dankzij onze soepele dienstverlening kunnen we perfect op maat werken, en dat aan zeer voordelige tarieven. Geïnteresseerd? Aarzel niet om contact te nemen en meer te weten te komen over onze prijzen.

Vervoer aanvragen

Woont u in de omgeving van Zingem, Gent-Brugge, Oudenaarde, Ronse of Gavere? Dan brengen wij u naar uw bestemming, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Santhië Vervoer is gevestigd in Semmerzake, deelgemeente van Gavere.

Hebt u nog vragen of wilt u uw personenvervoer reserveren? Aarzel dan niet en neem contact op. Wij helpen u dan met plezier verder.

Santhië Vervoer

Zittend ziekenvervoer
aangepast aan uw wensen !

Dankzij onze comfortabele, ruime wagen kunt u gemakkelijk in- en uitstappen. Uiteraard helpen we u ook altijd graag een handje.

Lees meer

Flexibel in communicatie
duidelijk in afspraken

Dankzij onze flexibele dienstverlening kunnen we maatwerk afleveren volgens uw wensen en behoeften. Aarzel niet om contact op te nemen.

Lees meer